De Kunst van het Ondernemen

Geweest: De Kunst van het ondernemen 2014. Kunstenaar en ondernemer ontwikkelden samen een concept voor een nieuw kunstwerk waarin het product of dienst van de ondernemer op een of andere wijze vorm werd gegeven. Een selectie uit het ledenbestand van de Gooise Kunstkring werd uitgedaagd om mee te doen. Meer op de pagina van het project en de officiele website: www.dekunstvanhetondernemen.nl.

Met een grandioze opening van de expositie in het Raadhuis in Hilversum werd het project afgesloten. Het project is ontstaan als aanloop naar naar het 10 jarig bestaan van de Gooise Kunstkring.

Deelnemende kunstenaars: Peter van den Akker, Gerard Beentjes, Frank van Biemen, Carolien Brusse, Charlotte Burgmans, Mo Cornelisse, Henriette Dingemans & Sjoerd Bras, Claudia Gianotten, Barbara Houwers, Elganan Jelsma, René Kleinveld, Lucky Lambo, Michiel Linders, Madeleine Metsaars, Rob Schultheiss, Annette van de Vegte, Claudia de Vos, Wilma van Weijen, Elize van der Werff, Hanke Wiegand. Projectorganisatie: Claudia de Vos, Charlotte Burgmans, Madeleine Metsaars.

Meer over het project en de expositie …..

DKVHO