De toekomst

In 2015 bestaat de Gooise Kunstkring 10 jaar! Reden om een mooi Jubileum feestje te geven voor de leden en genodigden op zondag 4 oktober van 17-20 u!
Daarnaast is dit evenement een afsluiting van de organisatie. Het zittende bestuur van de Gooise Kunstkring treed in september 2015 af. Er zijn niet voldoende nieuwe bestuursleden en projectleiders gevonden om de organisatie over te dragen. In oktober zal de Gooise Kunstkring derhalve formeel opgeheven worden maar tevens haar 10 jarig bestaan op een mooie wijze vieren. Een mooie afronding van tien jaar lang cross-over projecten, activiteiten en exposities in samenwerking met musea, organisaties en bedrijven.

Cultureel erfgoed als thema en als inspiratiebron
De Gooise Kunstkring heeft In het 10 jarig bestaan regelmatig verrassende exposities, projecten en manifestaties georganiseerd waarbij regionaal cultureel erfgoed als thema en als inspiratiebron voor hedendaagse kunstenaars een uitgangspunt was. Voor de Gooise Kunstkring is de cross-over gedachte tussen de verschillende disciplines van de leden (dichters, fotografen, schrijvers, ontwerpers, schilders, musici, beeldhouwers, etc) een meerwaarde bij de projecten.

Gooise Kunstkring Bestuur 2014- september 2015:
Barbara Houwers – Voorzitter.
Elganan Jelsma – Secretaris.
Herman van Doorn – Ledenadministratie.
Chris van Bentum – Penningmeester