10 tips om de beste Italiaanse pastamerken te kiezen

July 18, 2021 0 Comments

Italiaanse pasta

10 tips om de beste Italiaanse pastamerken te kiezen

Italiaanse pasta wordt meestal gemaakt van griesmeel, een geel grof meel met 14% eiwit en tarwekiemen. Griesmeel wordt in verschillende recepten gebruikt om verschillende soorten pasta te maken. Spaghetti en gehaktballen zijn bijvoorbeeld gemaakt van griesmeel, terwijl Peace en Linguini zijn gemaakt van pasta gemaakt van volkoren granen zoals tarwe en griesmeel. Traditioneel wordt Italiaanse pasta altijd gemaakt met durumtarwe, een gele grove korrel afgeleid van griesmeel. Durumtarwe is de meest gebruikte soort griesmeel in Italië.

Er zijn echter ook andere soorten griesmeel die in Italiaans eten worden gebruikt italiaanse pasta. Er zijn twee soorten griesmeel die worden gebruikt voor het maken van Italiaanse pasta: de ene is gebleekt griesmeel en de andere is ongebleekt griesmeel. Gebleekt griesmeel heeft geen smaak, waardoor het erg bitter is als het wordt geconsumeerd, terwijl ongebleekt griesmeel een rijke smaak heeft en een lekker aroma geeft tijdens het bakken. De beste Italiaanse pastamerken gebruiken beide soorten griesmeel voor hun producten. Hier zijn enkele Italiaanse pastatips – hoe u de beste Italiaanse pastamerken kiest.

Er zijn tegenwoordig veel goede Italiaanse merken die authentieke Italiaanse pastarecepten produceren. Enkele van de Italiaanse pastamerken die geweldige Italiaanse pasta's maken, zijn Lasagna, Fina, Tortellini, Bertoni, Castellini, Pinnevas, Provecci, Rigatoni en Bertani. Om er zeker van te zijn dat je authentieke Italiaanse pastaproducten koopt, is het aan te raden pasta te kopen die gemaakt is door een van de grote Italiaanse bedrijven. Dit zorgt ervoor dat u het echte spul krijgt en niet alleen een replica.

Meer informatie op: Novusventus.shop