Auto importeren uit Duitsland – Rij met uw auto naar Keulen en vice versa

auto importeren duitsland
February 22, 2021 0 Comments

Dus u wilt een auto importeren uit Duitsland? U denkt misschien dat het voor u niet mogelijk is om een auto uit Duitsland te importeren omdat u niet in Duitsland woont of daar geen vast adres heeft. Dat is echter niet langer omdat er nu speciale regelingen zijn en veel van de vereisten zijn ontspannen en maken het nu gemakkelijker om een auto uit Duitsland te importeren. Om uw import uit Duitsland te vergemakkelijken, bieden autoverhuurbedrijven nu veel verschillende autoverhuurservices waarmee u een auto naar keuze kunt kiezen en waarmee u ook zonder problemen een auto uit Duitsland kunt importeren.

De eerste manier om auto’s uit Duitsland te importeren, is via de Duitse autoverhuurbedrijven. Veel van deze bedrijven hebben aan het begin van het jaar geen nieuwe auto’s meer en zullen daarom in deze periode alleen klassieke auto’s aanbieden. Het is gedurende deze tijd dat u enkele van de meest betaalbare tarieven kunt krijgen voor importauto’s uit Duitsland. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf dat u bezoekt, kunnen zij u zelfs nog eens tot wel vijftig procent korting geven op de prijs.

Een andere manier om een auto uit Duitsland te importeren, is via het Van Leersum & Zn. Bij deze agentschappen kunt u een auto naar keuze huren en deze later op de aangegeven locatie ophalen. Net als bij de huurauto’s aangeboden door de Duitse autoverhuurbedrijven, zul je merken dat deze auto’s meestal volledig worden gecontroleerd, maar je hoeft je geen zorgen te maken over registratie of verzekering. Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste documentatie en een identiteitsbewijs overleggen.

Als u liever een auto uit een ander land importeert, kijk dan wat de voorschriften zijn voor het rijden met auto’s op de wegen in Duitsland. Als u niet zeker bent van de informatie, kunt u gewoon de plaatselijke politie bellen en zij zullen u alles kunnen vertellen wat u moet weten. De politie in Duitsland is erg behulpzaam omdat ze een van de meest genoemde vestigingen in Duitsland zijn en ook een van de meest efficiënte.

Indien u geen gebruik wenst te maken van een individuele containerservice dan kunt u altijd proberen een auto uit Duitsland te importeren door gebruik te maken van een vrachtdienst. Veel van de grotere bedrijven hebben individuele containerdiensten. Als u niet geïnteresseerd bent in het besturen van uw auto naar Duitsland, dan wilt u misschien nadenken over het gebruik van de individuele containerservice. Veel van deze bedrijven bieden echter alleen full-service Duitse auto-imports, zodat u al het papierwerk moet regelen voordat de auto uit Duitsland kan worden gereden.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van een individuele containerservice, is de beste manier om deze te vinden waarschijnlijk via internet. Zoek gewoon snel op internet en u krijgt veel bedrijven te zien die u kunnen helpen met uw auto-importbehoeften. Het goede nieuws is dat als u een bedrijf inhuurt dat in Duitsland is gevestigd, zij vrijwel zeker een kantoor in de stad Keulen en een magazijn in de stad Ingolheim zullen hebben. Keulen en Ingolheim zijn twee grote steden in Duitsland en ze liggen dicht bij elkaar en bevatten een brede selectie auto’s om te importeren. Dus als u in de stemming bent om met een nieuwe of gebruikte auto van Duitsland naar Keulen te rijden en vice versa, dan is een goede individuele containerservice zeker iets om te overwegen.

Kijk voor meer informatie op  https://www.vanleersum.nl/