Filofax Notebook navullingen

filofax
January 19, 2021 0 Comments

Filofax Notebook staat bekend als het internationaal geprezen merk op de wereldwijde markt vanwege zijn hoogwaardig bedrukt fotopapier en enveloppen. De notitieboekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het bedrijf vervaardigt hoogwaardige producten met toegevoegde waarde om te voldoen aan de behoeften van zakelijke, educatieve, institutionele en zakelijke klanten. Volgens de laatste rapporten heeft dit merk wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren verkocht.

Het bedrijf heeft verschillende modellen ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Het herenassortiment bestaat uit professionele multifunctionele mappen en conferentiemappen. Deze notebooks zijn verkrijgbaar met inkjetprinters, zakscanners en een of twee portfolio-pagina’s voor zakelijk gebruik. Andere kenmerken, zoals een beperkte fabrieksgarantie van vijf jaar en een eenvoudig online bestelsysteem, maken deze notebooks perfect voor uw behoeften.

Filofax-notebooks worden aangeboden met een reeks handige functies, waardoor ze de beste keuze zijn voor professionals. Enkele van de meest populaire functies zijn:

Filofax-notebookvullingen zijn verkrijgbaar bij online winkels, die een van de meest uitgebreide soorten Filofax-producten aanbieden. U heeft de keuze uit verschillende merken waaronder:

Van alle varianten van Filofax Notebook Refill-keuzes, is de meeste vraag de rollerball-vulling van 100 g / m2. De hoogwaardige rollerbalpennen zijn erg sterk en vereisen daarom geen speciale zorg. Kies bij het kiezen van een navulkit voor uw notebooks een kit die een verscheidenheid aan navulopties bevat, waaronder: op water gebaseerde, gel-inkt, op olie gebaseerde en hoogwaardige gekleurde inkten. De navulkits op waterbasis zijn de ideale keuze voor mensen die regelmatig sporten of voor mensen met gevoelige printers. Gelinkt en op oliebasis zijn geschikt voor degenen die regelmatig grote hoeveelheden tekst of afbeeldingen printen. Afhankelijk van het merk waarvoor u kiest, moet u uit ten minste drie inktkleuren kiezen.

Een ander type navulkit bevat de 100 g / m2 papierpons. Deze punch is ook gemaakt door Filofax en wordt geleverd met een metalen loop. Het vat dient om de papierpons stevig op zijn plaats te houden en voorkomt luchtbellen. De a paper punch, net als de andere navulkits, zijn er ook in verschillende maten en functies, zodat het mogelijk is om het perfecte formaat voor je notebook te vinden. Terwijl sommige mensen de voorkeur geven aan een groter formaat, zijn er ook mensen die de voorkeur geven aan kleinere formaten, die perfect in hun kleine portemonnee passen.

Meer informatie My Lovely Notebook