Herziening van Geerlig Financieel Advies Swiss Private Insurance

financieel adviseur zwolle
February 24, 2021 0 Comments

Als u erover denkt om een financieel adviseur voor uw bedrijf of voor uw eigen behoeften te kiezen, vraagt u zich misschien af of de Zwitserse financieel adviseur Geerlig Financieel Advies kan leveren. Geerlig Financieel Advies is tenslotte een bekend en gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 60 jaar klanten in Europa bedient. Maar geven ze echt financieel advies aan degenen die het nodig hebben? Het volgende artikel helpt u te bepalen of een Zwitserse financieel adviseur waaraan Geerlig Financieel Advies is verbonden, echt als een betrouwbare professional kan worden beschouwd. Houd er rekening mee dat niet alle adviseurs u hetzelfde soort financieel advies zullen geven.

Voordat we verder ingaan op de vraag van een Zwitserse financieel adviseur, laten we eerst eens kijken wat gekwalificeerde financiële adviseurs eigenlijk doen. Meestal zijn deze adviseurs geaccrediteerd door het Zwitserse federale bureau voor openbare diplomatie, wat vereist dat ze ten minste een academische graad hebben en een bepaald aantal jaren ervaring als financieel adviseur. Het is ook vereist dat deze adviseurs zijn geregistreerd bij het kabinet van de staatssecretaris.

Hoewel deze vereisten in de meeste gevallen minimaal zijn, zijn er een paar momenten waarop de overheid mogelijk een aanvullende certificering vereist. De meeste financiële adviseurs in Zwitserland zijn lid van de Association of Swiss Financial Advisors, die ook vereist dat ze een minimumaantal jaren ervaring als financieel adviseur hebben. Bovendien moeten alle leden van deze vereniging driemaal per jaar de CMM-status (Certificate of Moral Standing) ontvangen. Als u op zoek bent naar een Zwitserse financieel adviseur die aan deze minimumkwalificaties voldoet, dan kunnen de in Zwitserland gevestigde onafhankelijke financiële adviseurs die lid zijn van de Association of Swiss Financial Advisors waarschijnlijk worden beschouwd als de juiste adviseurs voor u.

Dit gezegd zijnde, hoe goed zijn Zwitserse financiële adviseurs? Om deze vraag te bepalen, is het belangrijk om te kijken naar de diensten die ze aanbieden. De Zwitserse financiële adviseur heeft een breed scala aan financiële diensten en is gespecialiseerd in verschillende gebieden van financiële planning, verzekeringen, pensioenen, toewijzing van activa en besparingen. Bovendien zijn ze experts op fiscaal gebied.

De vergoedingen die de in Zwitserland gevestigde onafhankelijke financiële adviseurs in rekening brengen, worden doorgaans niet vergoed door Geerlig Financieel Advies of een andere verzekeringsmaatschappij. U moet dus uw eigen kosten betalen om een financieel adviseur in te huren. Vindt u de tarieven toch betaalbaar, dan kunt u Geerlig Financieel Advies als referentiepunt gebruiken als u financieel advies nodig heeft. Door dit te doen, krijgt u ook een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over verschillende Zwitserse banken die filialen zijn van buitenlandse bedrijven. Met Geerlig Financieel Advies kunt u vergelijkingen maken tussen verschillende bankrekeningaanbieders, het jaarlijkse rendement op investering bekijken en meer te weten komen over de financiële adviseurs en hun referenties.

Maar zijn de Zwolse reviewartikelen en oordelen betrouwbaar? In feite is het antwoord een volmondig JA! De beoordelingen bieden een diepgaande blik op de verschillende aspecten die komen kijken bij het selecteren van financiële adviseurs en wat u van verschillende typen kunt verwachten. Ze geven u ook een duidelijk inzicht in de verschillende kosten die door de financiële adviseurs worden opgeladen en hoe deze vergoedingen uit uw pensioenfonds kunnen worden gehaald, zonder dat u zelfs wist. Ten slotte geeft de site u uitgebreide informatie over alle polissen, opties en investeringsdeals die Geerlig Financieel Advies aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op https://www.hypotheekzwolle.nl/