Hoe u pasta droog genoeg maakt om in de magnetron te nestelen

Pasta saus
January 14, 2021 0 Comments

Pasta is geen gerecht dat je een of twee keer in je leven moet koken, maar dat betekent niet dat je niet kunt leren hoe je het goed moet doen.

Pasta is een van de meest veelzijdige ingrediënten bij het koken en je kunt er voor gek zetten door gewoon het soort ingrediënten te veranderen dat je voor het deeg of de vulling gebruikt. Als je aan Pasta denkt, wat komt er dan in je op? Of je nu denkt aan witte, gele of zoete Italiaanse pasta’s, alle Pasta wordt gemaakt van bloem en water. Deze Pasta Dry moet worden gecombineerd met olie om te verdikken, boter om op smaak te brengen en wat zout voor dikte en betere smaak.

Een droogrek voor pasta is een uitstekend idee als je dit werk goed wilt doen. U kunt uw eigen Pasta Dry maken door het deeg handmatig in de gewenste vorm te snijden. Zodra je het deeg in de gewenste maat hebt gesneden, snijd je het in reepjes met behulp van een snijmes of de schil van een aardappel.

Nu is het tijd om de reepjes op te rollen en in de gewenste maat te snijden van de pastavorm of vellen die je gaat koken.

Het rollen en snijden duurt ongeveer tien minuten, dus u kunt het proces starten terwijl de klok tikt. De meeste Italiaanse recepten vragen om droge pasta, wat betekent dat je het deeg ongeveer vijf minuten in warm water moet laten weken. Zodra het water voldoende warm is, snijdt u de pasta in het vereiste aantal stukken, een voor een, en legt u ze tegelijkertijd op het pastadroogrek.

Als de pasta droog is en vijf minuten laat weken, zijn ze klaar om te koken. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng ze voorzichtig om ze niet te gaar te maken. Als je klaar bent, giet je ze af in keukenpapier, bedek ze losjes met plasticfolie en laat ze afkoelen. U kunt ze ongeveer drie tot vier uur in de koelkast zetten voordat u ze voor het eerst in kokend water kookt.

Een ander voordeel van het maken van pasta die droog genoeg is om in water te weken, is dat je meerdere porties tegelijk kunt maken. Een goede optie is om ze in luchtdichte containers of luchtdichte zakken te bewaren. Om ze te koken, open je de zakken en voeg je net genoeg water toe zodat ze lichtjes onder de lucht vallen. Of plaats de noedels in kokend water en bedek ze losjes met plasticfolie.

Door de hierboven beschreven stappen te volgen, kook je gemakkelijk pasta zo vaak als je wilt. Het is een snelle en gemakkelijke manier om heerlijke huisgemaakte maaltijden voor uw gezin te bereiden. Het zorgt er ook voor dat je noedels niet te snel bederven en dat ze een aantal weken vers blijven. Je kunt ze gebruiken in stoofschotels, soepen en groentegerechten en ze serveren bij alle soorten Italiaanse gerechten, vooral die met roomsaus.

Bezoek deze website: Novus Ventus Pasta Saus