Metrotegels in groen ontwerpen

vloertegels
December 22, 2020 0 Comments

Je hebt misschien de laatste tijd veel gehoord over metrotegels groen en hoe ze het milieu kunnen helpen, maar je weet misschien niet precies wat metrotegels zijn en hoe ze zijn gemaakt. Als je door een metro in New York City loopt, zul je veel verschillende soorten metrotegels zien. Sommige van deze metrotegels maken deel uit van de originele mozaïekinstallatie van het metrosysteem van New York City om te voorkomen dat de treinen worden beschadigd door vlekken en andere mogelijke vlekken.

Het interessante van metrotegels is dat ze voor verschillende projecten kunnen worden gebruikt. Deze omvatten het maken van een kleurrijke achterwand of kunst aan de muur voor de keuken of badkamer. Een ander gebruik van metrotegels komt echter uit de kantooromgeving. In feite kiezen veel bedrijven er nu voor om metrotegels op hun vloeren te gebruiken om een leuke en unieke look te creëren. Zoals je je misschien kunt voorstellen, is het helemaal niet moeilijk om een tegelontwerp te maken dat groen is. Zolang je een paar eenvoudige stappen volgt, kun je je project van de grond krijgen en een verschil gaan maken in de wereld om je heen.

De eerste stap die u moet nemen als het gaat om het ontwerpen van een tegel met een groen ontwerp, is bepalen welk type kleur u wilt dat uw metrotegels zijn. Als u op een plek woont met veel bomen en groen, kunt u overwegen om een lichtere tint groen te gebruiken. Dit is het soort kleur dat niet zoveel op de vloer reflecteert als een donkergekleurde steen of ander materiaal. Een ander voordeel van het kiezen van een lichtgroene tegel boven een donkere, is dat deze er niet overdreven uitziet.

De volgende stap bij het ontwerpen van metrotegels is het bepalen van de textuur van de tegel die je gaat gebruiken. Om ervoor te zorgen dat uw metrotegels zo soepel en naadloos lopen, moet u een tegel van hoge kwaliteit kiezen met een consistente textuur. Sommige mensen denken dat dit betekent dat je tegels moet selecteren met een onregelmatige vorm, maar dit is helemaal niet waar. In plaats daarvan wilt u tegels selecteren die consistent van vorm zijn.

De laatste stap bij het ontwerpen van metrotegels is om te beslissen over het ontwerp van de tegel. Je kunt een sjabloon gebruiken of je fantasie de vrije loop laten. Sommige mensen kiezen ervoor om stencils te gebruiken, zodat ze hun ideeën op papier of andere platte oppervlakken kunnen overbrengen. Anderen kiezen ervoor om hun metrotegels in patronen te ontwerpen, zodat de tegels er echter uitzien.

Er zijn geen regels als het gaat om het ontwerpen van metrotegels met een groen thema. The sky is the limit en je kunt zo creatief en uniek zijn als je wilt. Als u echter op zoek bent naar een duurzamere oplossing voor het probleem van het opruimen van uw metro, dan is een lichtgekleurd groen de juiste keuze. Een klein beetje groen gaat ver met metrotegels, dus schroom niet om deze optie te gebruiken. Met de juiste accessoires en veel creativiteit heb jij ook een groene metroauto!

https://www.retrotegels.nl/product-category/wandtegels/metrotegels-wandtegels/