Tips voor het verkopen van een huis – Hoe u de juiste makelaar kiest

July 24, 2022 0 Comments

Tips voor het verkopen van een huis – Hoe u de juiste makelaar kiest

Makelaar

De overgrote meerderheid van de verkopers vertrouwt de verkoop van hun eigendom toe aan een traditionele makelaar. Het kiezen van de verkeerde makelaar kan u echter wekenlang stress bezorgen! Hier zijn enkele tips om het hele verkoopproces van uw huis zo stressvrij mogelijk te maken:

Een goede makelaar is iemand die goed thuis is in de lokale vastgoedmarkt. Hij of zij weet hoe u uw huis op de markt moet brengen om de juiste koper aan te trekken. U dient uw woning gereed te maken voor bezichtiging. Maak foto's van hoge kwaliteit, noteer details over de aanbieding en plan vertoningen Makelaardij Prins makelaar Veenendaal. U moet een grondige kennis hebben van de onroerendgoedmarkt in uw regio om te weten hoe u uw huis concurrerend kunt prijzen. Na taxatie van de woning stelt uw makelaar een eerlijke verkoopprijs voor. Volgens de National Association of Realtors begint 44% van de kopers hun zoektocht online voordat ze een andere stap zetten. Uw makelaar helpt u hierbij door middel van verschillende marketingtechnieken om de juiste kopers aan te trekken.

Vraag naar recente aanbiedingen en verkoopdata. Dit geeft u een goed idee van hoe goed een bepaalde makelaar vergelijkbare woningen heeft verkocht. Zoek naar grote verschillen tussen de aanbiedingsprijs en de verkoopprijs. Als de verkoopprijs van een makelaar aanzienlijk lager is dan de verkoopprijs, kan dit zijn omdat ze uw huis niet correct hebben geprijsd en op de markt hebben gebracht. Vraag referenties van recente huizenverkopers om erachter te komen of ze problemen hadden met hun makelaar, en zo ja, welke.

Meer weten? Klik dan hier: https://www.makelaardijprins.nl/