Wat is een Bullet Journal?

April 9, 2021 0 Comments

Wat is een Bullet Journal?

Als je op zoek bent naar een geweldig, compact notitieboekje dat je altijd bij je kunt hebben, dan moet je op zoek gaan naar wat het " Mylovelynotebook.nl bullet journal " wordt genoemd. Wat is een bullet journal precies? In een notendop: het is een tijdschrift met een enorme hoeveelheid pagina's die op plastic kaarten zijn gedrukt. In feite typ je alleen datums en dergelijke in, en dan neem je de kaartjes mee, of schrijf je ze op papier terwijl je reist.

De beste manier om met je bullet journal te beginnen is vanuit huis, bij voorkeur op het werk (zodat je niet onder druk staat), maar nogmaals, ik raad aan om ook de officiële video te bekijken, het is altijd een goed idee om de ideeën op te frissen . Een geweldig idee dat je misschien wilt proberen, is om schattige spreads met dierenthema te gebruiken. Deze zijn geweldig als je een boekenliefhebber bent, of als je van dieren houdt (in het algemeen). Wat als je meer van poëzie of muziek houdt? Probeer een van je favoriete liedjes of gedichten in een dagboek te schrijven! Andere geweldige ideeën kunnen dingen zijn als citaten, grappige dingen die je elke dag hoort (hopelijk geen lasterlijke dingen) of gewoon kleine inspirerende uitspraken of gedachten.

Een ander geweldig idee dat veel mensen graag in een dagboek schrijven, zijn contouren en boodschappenlijstjes. Stel je voor dat je een bullet-dagboek had waarin je elke dag je boodschappenlijst opschrijft, en als je gaat winkelen, schrijf je het in plaats van het op te schrijven op je boodschappenlijstje! Dit kan u helpen om op het goede spoor te blijven met uw dieet, gemotiveerd te blijven met alle projecten waaraan u werkt. Onthoud, probeer nieuwe ideeën en kijk welke je het leukst vindt, ik wed dat je door sommige ervan verrast zult worden.

Meer weten? Klik dan hier: Mylovelynotebook.nl