Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

December 20, 2021 0 Comments

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

Microsoft SharePoint is in 2004 uitgebracht met de bedoeling de samenwerking tussen teams te verbeteren. Tegenwoordig is het nog steeds een van de meest populaire samenwerkingstools, maar het is nog complexer geworden. De functies van SharePoint omvatten een documentbibliotheek waarmee gebruikers documenten kunnen maken en bewerken, ze kunnen archiveren en oudere versies van hetzelfde bestand kunnen ophalen. Het bevat ook discussie- en lijstfunctionaliteit, evenals integratie met vele andere Microsoft-apps. De volgende secties geven een overzicht van enkele van de belangrijkste functies SharePoint Online en Microsoft Office 365 Modules.

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Geïntegreerd met Microsoft Office Suite, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Unified Communications, is SharePoint een uitstekende samenwerkingstool. Naast integratie met de andere applicaties in de Microsoft Office-suite, ondersteunt het ook automatisering. Het is een uitstekende e-mailtool en heeft het voordeel dat het online beschikbaar is. Als u SharePoint echter gebruikt voor het intranet van uw bedrijf, is het belangrijk om al uw opties te overwegen voordat u de service implementeert.

SharePoint is eenvoudig te gebruiken. Het is ook zeer veilig. Beheerders kunnen eenvoudig het intranet, de beveiliging en de algemene applicatie-instellingen beheren en inhoud migreren. Gebruikers kunnen zelfs aangepaste lay-outs voor hun websites maken en extra secties toevoegen. Ongeacht het type organisatie biedt SharePoint een ideale, veilige locatie voor alle bedrijfsinformatie. U kunt documenten, bestanden, presentaties en andere documenten met iedereen delen en iedereen heeft toegang tot dezelfde informatie.

Voor meer informatie zie: Sharepoint modules