Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

April 28, 2021 0 Comments

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Met alle softwareprogramma's en oplossingen die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn, vragen velen zich af wat Sharepoint precies is en wat het precies doet voor elke organisatie die het gebruikt. Een van de belangrijkste redenen waarom zoveel organisaties Sharepoint gebruiken, is vanwege de mogelijkheid om veel verschillende soorten bedrijfsobjecten op één centrale locatie te integreren. Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint om dit voor uw organisatie te realiseren? Het eerste dat u wilt weten, is wat het precies niet is:

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Sharepoint is geen webgebaseerd beheer! Ja, met Sharepoint kunnen gebruikers websites beheren die ze eerder hebben beheerd via Microsoft Front Page of Internet Explorer. Dit wordt gedaan door het gebruik van Microsoft, Search, dat is geïntegreerd in Sharepoint. Sharepoint is echter geen applicatie of programma dat u op uw computer installeert, en dat hoeft ook niet online sneller. U hoeft niets over ASP of HTML te weten om aan de slag te gaan met Sharepoint.

Sharepoint is geen databaseservertechnologie, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het maken van databasetransacties en het beheren van gebruikersrechten. Sharepoint wordt gebruikt als centrale locatie voor bedrijfstoepassingen die vanuit elke browser kunnen worden benaderd en gebruikt. Er zijn veel verschillende soorten applicaties die kunnen worden geïntegreerd met Sharepoint, waaronder sociale netwerktoepassingen, inhoudbeheersystemen, samenwerkingstools, e-mailsystemen, agenda's en meer. U kunt zelfs besluiten om uw bedrijf ook met Sharepoint te starten, waardoor u verschillende bedrijfstoepassingen kunt gebruiken zonder dat u nieuwe programmeertalen hoeft te leren. Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint om aan deze nieuwe ervaring te beginnen?

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://sharepointmodules.nl/